februarie 25, 2024

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit într-un joc de pregătire

1 min read

Fotbaliștii fălticeneni continuă pregătirea pentru returul Ligii a 4-a, prima etapă fiind programată pe data de 11 martie.

Sâmbătă, 24 februarie, într-o atmosferă hibernală, Șomuz Fălticeni a întâlnit Bucovina Rădăuți, echipă de Liga a 3-a, într-un joc amical disputat la Bădeuți.

A fost al treilea amical pentru echipa din Fălticeni, în fața celui mai bine cotat adversar. Bucovina Rădăuți a câștigat acest test cu 2-0 (1-0 la pauză).

În ciuda înfrângerii, conducătorii echipei Șomuz au fost mulțumiți de prestația echipei. „Suntem pe un drum bun, iar asta s-a văzut și astăzi, în fața unui adversar mult mai experimentat, care vine după o perioadă bună de pregătire. Relațiile de joc încep să se lege iar în următoarele zile vom intra în line dreaptă cu pregătirea”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Pentru Șomuz au fost pe teren: Pascal – Țigănașu, Șandru, Obreja, Bîgu, Neagoe, Nechitoaia, Bosancu, Zamă, Luțac, Lelcu. Au mai intrat: Căițeanu Alin (portar, nou venit), Sabie, Bandi, Ungureanu, Timu Mihai (nou venit), Șorodoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *