iulie 22, 2024

Etapa 14: Juniorul Suceava – Șomuz Fălticeni 2-2

2 min read

După amânări repetate, cauzate de ninsorile și temperaturile scăzute din luna martie, Liga a 4-a suceaveană s-a reluat duminică, 1 aprilie 2018.

Încă din prima etapă a returului, competiția a fost una bogată în goluri marcate, 26 la număr. Nu au lipsit surprizele.

De departe remiza dintre Juniorul Suceava și Șomuz Fălticeni a relansat momentan lupta pentru titlul județean. Fălticenenii au câștigat un punct, deși au jucat în deplasare…pe propriul teren.

Echipa pregătită de Radu Anania a deschis scorul încă din minutul 2, prin noul sosit Vasile Padovei, dar a tremurat pentru golul egalizator din al doilea minut al prelungirilor.

Jocul liderului nu a fost unul convingător pentru pretențiile clubului, însă competiția este lungă, iar fălticenenii trebuie să-și revină cât mai repede.

De remiza de la Fălticeni a profitat Progresul Frătăuții Vechi, care a câștigat, la limită, pe terenul penultimei clasate. Distanța dintre primele două locuri s-a redus la 3 puncte.

Urmează o serie de jocuri care, în funcție de rezultate, pot ajuta echipa să ia o opțiune serioasă pentru titlul de campioană județeană, în perspectiva barajului de promovare.

Vineri, 6 aprilie, de la ora 16.00, Șomuz Fălticeni întâlnește acasă pe Viitorul Liteni, un adversar incomod în startul returului, chiar dacă în tur Șomuz a câștigat la Liteni.

Pînă atunci, Șomuz Fălticeni va juca din nou cu Juniorul Suceava, pe 4 aprilie, de la ora 15, în Cupa României. Meciul se va juca la Zvoriștea.

2 thoughts on “Etapa 14: Juniorul Suceava – Șomuz Fălticeni 2-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *