noiembrie 28, 2020

Liga 4: CS Gura Humorului – Șomuz Fălticeni 1-3

1 min read

CS Gura Humorului – Șomuz Fălticeni 1-3  (1-1)

* meci întrerupt în minutul 58

Au marcat: Timu / Vasile Padovei (2 goluri), Lucian Luchian

Șomuz: Pascal C. – Șandru N., Kuruc N., Neagoe G., Bandi E., Zamă I., Julei E., Obreja M., Bîgu R., Padovei V., Luchian L. Rezerve neutilizate: Florescu, Lelcu, Simion, Țigănașu, Șorodoc. Antrenor: Radu Anania.

Din nou violențe pe stadioanele din Liga a 4-a suceveană.

La mijlocul acestei săptămâni, Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, lăuda cluburile pentru sportivitatea de care au dat dovadă  în primele etape din returul competițiilor fotbalistice organizate la nivel județean.

Aprecierea nu a fost însă de bun augur. În această după-amiază, doi jucători și antrenorul echipei CS Gura Humorului au agresat arbitrul central al meciului pe care humorenii îl disputau pe teren propriu în fața liderului Șomuz Fălticeni.

Violențele au izbucnit în minutul 58, când echipa din Fălticeni conducea cu 3-1, după ce arbitrul Adrian Savu, din Rădăuți, l-a eliminat pe portarul Negrea, de la echipa gazdă, după al doilea cartonaș galben, la lovirea extrem de dură a lui Lucian Luchian, cu picioarele, în zona pieptului (foto).

Portarul l-a agresat pe arbitru, gestul său fiind repetat de alți doi coechipieri, dar și de antrenorul echipei.  În aceste condiții, meciul a fost întrerupt.

violenta_portar_humor-680x524

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.