februarie 25, 2024

Judo: Medalii pentru juniorii Șomuzului la Turneul Internațional organizat la Bacău

2 min read

Sursa: Cronica de Fălticeni

Tinerii judoka din Fălticeni au încheiat sezonul competițional.

Sâmbătă, 2 iunie 2018, secția de judo ACS Șomuz Fălticeni a participat la Turneul internațional de judo de la Bacău, dotat cu  “Cupa 1 Iunie ”.

Turneul, ajuns la ediția a XV-a, s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Bacău.

Au participat 21 echipe (din Ucraina, Republica Moldova și România), cu un număr de 300 sportivi (băieți și fete) la 5 categorii de vârstă.

Echipa secției de judo ACS Șomuz Fălticeni, coordonată de antrenorul Liviu Deleanu, a participat cu 7 sportivi: Gabriel Niculeasa, Andrei Macoveiciuc, Ștefan Andone, Mihaela Andone, Claudiu Apetrei, Raluca Nechita și David Ștefăroi.

Fălticenenii au obținut 5 clasări pe podium (1 loc 2 și 4 locuri 3).

Antrenorul Liviu Deleanu a evidențiat evoluțiile “veteranilor” Gabriel Niculeasa – Locul 2 (U15 – 46 kg.) și Andrei Macoveiciuc – Locul 3 (U11 – 30 kg.).

“Ceilalți  sportivi au primit botezul competițional, lucru care îi va motiva să se antreneze mai sârguincios și să obțină rezultate din ce în ce mai bune. Mulțumesc Primăriei Fălticeni pentru sprijinul acordat secției de judo, dar și părinților sportivilor, pentru înțelegere și grija pe care au avut-o în ceea ce privește frecventarea antrenamentelor”, ne-a declarat antrenorul Liviu Deleanu.

În această săptămână sportivii au avut programate ultimele antrenamente înainte de o binemeritată vacanță.

Pregătirea va fi reluată în luna august, având în vedere participarea la 5 competiții importante (în ultima parte a acestui an), între care 2 finale pe țară.

În toamnă, după începerea anului școlar 2018-2019, va fi organizată selecția pentru o nouă grupă de judo.  Se pot înscrie toți copii care doresc să practice acest sport, începând de la vârsta de 6 ani. Antrenamentele se țin în Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *