iulie 22, 2024

Șomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a 3-a

2 min read

Marți, 10 iulie 2018, conducerea ACS Șomuz Fălticeni a depus la Federația Română de Fotbal cererea de afiliere și a înscris echipa de fotbal în Campionatul Național de Fotbal – Liga a 3-a.

Pe data de 24 iulie, la Fălticeni este programată ședința tehnică pentru omologarea Stadionului  „Tineretului”, pentru meciurile de Liga a 3-a.

Startul campionatului în cel de-al treilea eșalon a fost stabilit pentru data de 25 august.

Până atunci, clubul din Fălticeni trebuie să pună la punct toate aspectele legate de participarea în competiție.

Prioritară este stabilirea conducerii tehnice și a lotului de jucători. Demararea pregătirii este preconizată pentru a doua decadă a lunii.

„Timpul este scurt și vrem să fim pregătiți pentru startul campionatului. Se anunță un sezon dificil, cu multe echipe importante care își doresc să facă performanță. Purtăm discuții cu jucătorii care au contribuit la această promovare, dar și cu alți jucători, pentru stabilirea lotului cu care vom porni la drum.

Alături de antrenorul Radu Anania, în echipa tehnică vom coopta și un antrenor cu Licența A, așa cum este cerința pentru Liga a 3-a. Cu siguranță în a doua decadă a lunii iulie va începe perioada de pregătire.

Perspectivele sunt bune, mai ales că administrația locală, prin primarul Cătălin Coman, și-a reafirmat susținerea pentru acest proiect care readuce Fălticeniul în fotbalul divizionar. Sunt convins că vom avea în continuare și susținerea unor oameni care iubesc fotbalul în Fălticeni, dar mai ales susținerea suporterilor, pe care îi așteptăm să fie în număt tot mai mare alături de echipă, așa cum au fost și până acum”, a declarat Cătălin Ungureanu, președintele ACS Șomuz Fălticeni, pentru Cronica de Fălticeni.

Sursa – Cronica de Fălticeni

 

2 thoughts on “Șomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a 3-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *