Dum. dec. 15th, 2019

PUNCT SALVAT LA PAȘCANI CU UN GOL SPECTACULOS MARCAT DE PORTARUL CĂTĂLIN PASCAL

2 min read

Cătălin Pascal, portarul și căpitanul echipei de fotbal Șomuz Fălticeni, a reușit un gol de generic în Liga a 3-a, în confruntarea din deplasare, pe terenul echipei CSM Pașcani.

Acesta a adus un punct foarte important pentru echipa din Fălticeni, cu reușita din ultimul minut al prelungirilor.

După ce gazdele au trecut în avantaj, în minutul 90+1, goalkeeperul fălticenean și-a asumat responsabilitatea executării unei lovituri libere, de la o distanță de circa 40 de metri de poarta pășcănenilor. Era minutul 90+4.

Când toată lumea se aștepta ca mingea să fie trimisă la bătaie în centrul careului mare, Cătălin Pascal a ales soluția șutului direct pe spațiul porții. Decizia portarului Pascal i-a luat prin surprindere pe toți cei 16 jucători masați în careul gazdelor. Prins ieșit din cadrul porții, portarul Pașcaniului a privit neputicios cum mingea îl depășește în înălțime și se oprește în plasa porții.

Un punct cât o victorie pentru Șomuz Fălticeni, care păstrează șanse reale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

După joc, portarul Pascal ne-a mărturisit că s-a gândit, pentru o secundă, să renunțe la executarea loviturii libere, pentru a urca în careu.

El și-a amintit că a mai marcat un gol în cariera sa, cu mulți ani în urmă, însă din lovitură de pedeapsă, pe când evolua pentru Rapid CFR Suceava.

Articol preluat din cotidianul Cronica de Fălticeni

Alte surse:

Digisport.Ro: Gol de senzație în Liga 3. Portarul a înscris de la peste 40 de metri, în prelungiri

Liga2.Ro: Un nou gol de senzaţie în Liga 3! Cum a reuşit un goalkeeper să înscrie în minutul 90+4, când mingea era la 40 de metri de poarta adversă

FRF: Acel moment când portarul înscrie golul egalizator, în prelungiri, din lovitură liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.