Dum. mai 31st, 2020

KSE TÂRGU SECUIESC CÂȘTIGĂ 3 PUNCTE LA COMISIA DE DISCIPLINĂ!

2 min read

În etapa a 20-a, în meciul jucat pe 30 martie 2019 în deplasare la KSE Târgu Secuiesc, clubul CSM Focșani n-a ştiut că Ionuţ Manu e în stare se suspendare şi l-a trimis pe teren. Partida încheiată atunci la egalitate, scor 1-1, a fost decisă acum în favoarea celor de la KSE, cu victorie la ”masa verde”, 3-0.

După cinci săptămâni şi jumătate de la disputarea meciului, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a analizat, ieri, sesizarea făcută de Departamentul Competiţii în privinţa jucătorului Ionuţ Manu, de la CSM Focşani 2007 şi a fictat următoarea sendinţă: ”În baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul CSM Focşani 2007 se sancţionează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei ACS KSE Târgu Secuiesc) şi i se aplică o penalitate sportivă de 1600 lei”.

Verdictul ajută KSE Târgu Secuiesc în clasament, acolo unde, înainte de decizie, era la două puncte peste ultimul loc retrogradabil, ocupat de FC Botoşani 2. Acum, cu două puncte în plus câştigate la ”masa verde”, echipa din judeţul Covasna rămâne pe acelaşi loc 10, însă e la o distanţă de patru puncte faţă de satelitul clubului moldovean din Liga 1. Iar până la finalul sezonului mai sunt de disputat trei etape.

În privinţa celor de la CSM Focşani, aceştia rămân pe locul 4, cu 46 de puncte în loc de 47, fiind la egalitate cu Ştiinţa Miroslava, aflaţi sub ei, dar care au un golaveraj inferior.

Sursa: Liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.