mai 19, 2024

ȘOMUZ FĂLTICENI – AMICII BRUXELLES 1-1

1 min read

Vineri, 26 iulie 2019, ACS Șomuz Fălticeni a disputat un joc de pregătire în compania echipei Amicii Bruxelles, care evoluează în competițiile fotbalistice ale Belgiei și are în componență români.

Pentru echipa noastră a marcat atacantul Andrei Mateiciuc.

Golul egalizator a venit în ultimele minute ale primei reprize, la o fază în care toți jucătorii Șomuzului s-au oprit pentru că mingea depășise linia de fund a terenului. Jucătorul aflat lângă minge a șutat spre centrul careului fălticenenilor, de unde Dumitru Emil a trimis în poartă, iar arbitrul de centru a validat golul spre surprinderea întregii asistențe.

În prima rezpriză, Șomuz a evoluat în formula: Pascal C. – Ionescu A., Chiseliță Fl., Murărașu A., Marinescu R., Priboi V., Cherariu M., Zamă I., Julei E., Mateciuc A., Plăcintă.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă alcătuită din: Andrei Corduneanu (la centru), ajutat de George Plantos și Andra Vasiliu.

Tot Andrei Mateiciuc a ratat o ocazie imensă după ce a scăpat singur spre poarta oaspeților (în prima repriză), iar Andrei Pascal a reușit să apere o lovitură de pedeapsă, în minutele de final.

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *