iulie 25, 2021

Şomuz Fălticeni şi-a sistat momentan programul antrenamentelor

1 min read

În urma deciziei Federaţiei Române de Fotbal de a sista competiţiile oficiale, inclusiv meciurile din Campionatul Ligii a 3-a, până la sfârşitul lunii martie, conducerea ACS Şomuz Fălticeni a decis să întrerupă programul antrenamentelor.

Directorul sportiv al clubului, profesorul Iulian Darabă, a anunţat că măsura se aplică începând de vineri, 13 martie 2020.

O decizie în ceea ce priveşte programul de pregătire a jucătorilor va fi luată la începutul săptămânii viitoare, în funcţie de situaţia existentă la nivel naţional.

„În acest moment trebuie să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jurul nostru. Urmărim dispoziţiile care vor fi emise de forurile competente în gestionarea crizei generate de infectarea cu noul virus gripal şi vom decide în următoarele zile cum ne organizăm pentru pregătirea meciurilor din retur”, a declarat Iulian Darabă.

Partida de fotbal Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău, programată la sfârşitul acestei săptămâni, a fost suspendată.

Măsura este impusă de FRF până la sfârşitul lunii martie, dar poate fi prelungită în funcţie de evoluţia noului virus gripal pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.