aprilie 15, 2024

FC Voluntari este următorul adversar al Şomuzului în 16-imile Cupei României

2 min read

Adversar din Liga 1 pentru Şomuz Fălticeni, în următorul tur al Cupei României.

În urma tragerii la sorţi, echipa din Fălticeni va fi gazdă în faza şaisprezecimilor de finală, urmând să întâlnească echipa FC Voluntari.

Echipa din Voluntari este în acest moment pe locul 9 în Liga 1, cu 9 puncte (3 victorii şi 4 înfrângeri după 7 etape disputate).

În 2017, FC Voluntari, cu fălticeneanul Vasile Maftei în postura de căpitan, a câștigat Cupa României, după o finală cu Astra Giurgiu (victorie după lovituri de departajare).

Meciul va avea loc pe 21 sau 22 septembrie 2021 (în funcţie de programarea meciurilor televizate).

Va fi o săptămână de foc. Sperăm că meciul nu va fi televizat, şi vom juca la Fălticeni. Îmi doresc ca stadionul să fie plin, iar la final să ne bucurăm împreună de calificare”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi imediat după tragerea la sorţi.

Ne bucură faptul că, după 26 de ani, la Fălticeni va veni o echipă de Liga 1. Suntem încrezători că meciul se va desfășura la Falticeni. Cu siguranță va fi un eveniment sportiv important pentru comunitatea noastră. FC Voluntari este favorită să acceadă în etapa următoare, dar meciul începe de la scorul de 0-0, asta înseamnă că șansele de calificare, sunt teoretic de 50-50%. Ne vom mobiliza atât din punct de vedere organizatoric cât și sportiv să ne ridicăm la nivelul competiției”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al Şomuzului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *