februarie 25, 2024

Declaraţii ale antrenorului Iulian Ionesi înainte de confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi debutul în noul sezon competiţional

1 min read

Astăzi întâlnim o echipă importantă a campionatului, cu un lot echilibrat și valoros. Antrenorul nu mai are nevoie de nicio prezentare, Florentin Petre insuflând seriozitate și dorința de performanță acolo unde merge. Cu toate acestea, noi suntem încrezători că vom obține calificarea. Echipa s-a pregatit bine și suntem curioși să vedem la ce nivel suntem în perspectiva campionatului.

Pentru perioada următoare ne propunem să luăm fiecare meci în parte, pentru a scoate maxim pas cu pas. Echipa este la un potențial foarte bun în acest moment și am încredere la momentu pauzei de iarnă vom fi acolo unde ne dorim.

Vor fi foarte multe meciuri în sezonul de toamnă, 15 în campionat plus Cupa României. De aici rezultă că în mare parte se va hotărî până în iarnă cine merge în play-off și cine nu. Avem un lot mult mai echilibrat față de sezonul trecut şi vom avea nevoie de fiecare jucător în parte pentru a ne îndeplini obiectivele.”

Sursa: Declaraţia antrenorului Iulian Ionesi pentru Fălticeni Online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *