aprilie 15, 2024

Joc de pregătire: Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni 0-2

1 min read

Sâmbătă, 4 februarie 2023, Șomuz Fălticeni a disputat un meci amical în compania Științei Miroslava. Meciul s-a disputat la Roman, pe teren sintetic.

Antronorul Daniel Stoica, alături de colaboratorii săi, profesorii Florin Ailenei și Adrian Avrămia, au avut la dispoziție 21 de jucători.

Șomuz a început amicalul cu echipa pregătită de Tibor Selymes în următoarea formulă: Zvoronciuc –  Alecsandru, Luțu, Asibey, Ciobanu, Bejenar, Dănilă, Cîrstean, Popovici, Julei, Bolou. Până la pauză în echipa din Fălticeni au fost efectuate două schimbări: Julei și Dănină au fost înlocuiți de Savin și Merticariu.

Daniel Bejenar a deschis scorul pentru Șomuz, în minutul 30.

Știința Miroslava a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, apărată de Zvoronciuc.

Repriza a doua a început în componența: Ivan – Maganu, Pintilie, Asibey, Rogoza – Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Maxim – Savin, Cara. În ultimul sfert de oră a fost introdus pe teren și Pașcu.

Andrei Merticariu a dublat avantajul Șomuzului în minutul 60.

Programul de pregătire continuă cu un cantonament în Fălticeni, în intervalul 6-13 februarie, perioadă în care jucătorii vor avea câte două antrenamente pe zi.

Vineri, 10 februarie, este programat al doilea joc amical, în compania echipei Ceahlăul Piatra Neamț (locul desfășurării urmează să fie stabilit).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *