mai 2, 2024

CR: Șomuz Fălticeni vs. Știința Miroslava 2-1

2 min read

Miercuri, 2 august, s-au disputat partidele contând pentru primul tur din faza națională a Cupei României Betano, sezonul 2023/2024.

În primul tur din faza națională, Şomuz Fălticeni s-a confruntat cu Ştiinţa Miroslava, echipă pregătită de fostul jucător al naţionalei României, Tibor Selymes. Şomuz a câştigat cu 2-1, glurile victoriei au fost marcate de Alexandru Savin și Ionel Plămadă, în timp ce Denis Botezatu a înscris unicul gol pentru Ştiinţa Miroslava.

Victoria nu a venit fără costuri. În prima repriză a meciului, portarul Iederan Silviu a suferit o accidentare gravă la cap în urma unei intrări imprudente a adversarului Abraham Ayemantey, care a fost eliminat direct de către arbitrul partidei. În finalul reprizei, juniorul Prisăcăreanu Fabian a preluat poziția de portar în locul lui Iederan Silviu, iar acesta din urmă a fost transportat la Spitalul din Fălticeni pentru investigații medicale și tratament. Conducerea clubului s-a arătat îngrijorată de starea jucătorului și îi dorește o însănătoșire grabnică.

Antrenorul Daniel Stoica a început meciul de pe Stadionul Constantin Jamaischi cu următorul unsprezece: Iederan Silviu – Pîntea Cătălin, Asibei Emmanuel, Nwodu Promise, Lăcustă Denis, Savin Alexandru, Cîrstean George, Ungurianu Radu, Julei Eduard, Plămadă Ionuţ, Stoian Ionel. În repriza a doua au mai intrat la Şomuz Teodor Amihăesei, Iustin Obleşniuc şi Andrei Sahlean. Pe banca de rezerve s-au mai aflat Vasile Maganu şi Emanuel Paşcu.

Şomuz Fălticeni continuă să meargă mai departe în competiție, calificându-se în turul următor al Cupei României. Echipa se pregătește acum să afle cine va fi adversarul în următoarea etapă, programată să aibă loc pe data de 9 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *