aprilie 16, 2024

Fălticeniul a obținut o victorie de moral cu Putna

2 min read

Șomuz Fălticeni – Bradul Putna 3-1 (1-1)

Au marcat: Gheorghiță Sabie (9), Robert Martin (83, 90) / Eduard Bandi (20)

Arbitri: A. Motriuc Florin, A1 Neamțu Constantin, A2 Munteanu Alex. Oservator AJF – Chelaru Ioan.

Șomuz: Puianu I. – Furtună E., Ailenei F., Neagoe G., Ștefăroi V. (59 Lateș L.), Sabie G., Stanca G., Zamă I. (68 Onwuka A.), Netea A., Beldie C (90 +1 Borza V.)., Martin R.

Rezerve neutilizate: Florescu A., Cotos R., Dumitrache P.

Antrenor: Iulian Darabă.

Putna: Pascal C. – Lelcu T., Bandi E., Ilaș S., Jitariuc V. (58 Turliuc C.), Coroamă I., Teleagă V., Apostol M., Cârdei A., Ihnatiuc M., Bosancu Ov.

 Meci greu pentru Șomuz Fălticeni, pe teren propriu, în fața Bradului Putna, în ciuda faptului că Bradul a adunat 3 puncte în primele patru etape.

Deși a deschis scorul repede, echipa din Fălticeni a cedat inițiativa și a permis oaspeților să echilibreze jocul.

Golul egalizator a dat aripi putnenilor care au dominat multe minute jocul la centrul terenului însă fără a mai pune în pericol poarta lui Puianu.

Și repriza a doua a fost caracterizată printr-un joc mai consistent al echipei adverse, fălticenenii reușind cu greu să găsească breșe în sistemul defensiv.

Soarta jocului s-a scris însă în ultimele zece minute, când jucătorii Fălticeniului au amenințat în mai multe rânduri poarta fostului lor coechipier Cătălin Pascal.

Robert Martin a adus liniștea în tabăra fălticeneană cu două reușite foarte frumoase.

“A fost un meci dificil, deoarece veneam după două insuccese. Mă bucur că băieții au trecut peste ce s-a întâmplat în ultimele etape. Presiunea era de partea noastră deoarece astăzi nu era loc de alt rezultat decât victoria, pentru noi și moralul echipei. Am fost mai preciși în fața porții și acest lucru s-a văzut în rezultatul final. După meciul de la Preutești am mai transferat un jucător, pe Cornel Beldie de la Vatra Moldoviței, care s-a integrat în echipă și este un plus pentru noi. Pentru că meciul de la Liteni a fost reprogramat pentru data de 19 octombrie, vom avea două săptămâni în care ne vom pune la punct cu pregătirea fizică, capitol la care suntem deficitari în acest moment”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă.

Alexandru Săvescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *