februarie 6, 2023

Șomuz Fălticeni – Progresul Frătăuții Vechi 3-1 (3-1)

2 min read

Victorie importantă pentru Șomuz Fălticeni în etapa de duminică, 16 octombrie. Un succes care păstrează echipa din Fălticeni în lupta pentru un loc pe podium la jumătatea turului de campionat (4 puncte față de primul loc și un joc mai puțin disputat).

Fălticenenii au gestionat excelent debutul partidei și au reușit să deschidă scorul la prima ocazie importantă. Golul lui Martin și apoi reușita lui Sabie au dat multă încredere echipei gazdă care a controlat foarte bine jocul la centrul terenului. Nici măcar golul lui Cristi Bilt nu a reușit să schimbe cursul jocului. Șomuz a reușit să refacă până la pauză diferența de două goluri, după o eroare a portarului Butnariu de care a profitat, cu noroc, același Robert Martin. Repriza a doua a fost la fel de animată, cu oaspeții încercând fără sorți de izbândă să pună în pericol poarta lui Puianu, și cu echipa gazdă în cel puțin alte trei situații de a majora scorul.

Șomuz Fălticeni – Progresul Frătăuții Vechi 3-1 (3-1)

Au marcat: Robert Martin (3, 34), Ghiorghiță Sabie (14) / Cristian Bilt (28)

Arbitri: A – Gheorghiță Ignătescu, A1 – Ștefan Avasiloaie, A2 – Cristi Fărtăiș (Suceava)

Observator: Dumitru Antoniu (Suceava)

Șomuz: Puianu I. – Furtună E., Ailenei Fl., Neagoe G. (Lateș L.), Corlan I. (Zamă I.), Ștefăroi V., Stanca A., Sabie G., Netea A., Beldie C. (Breniuc R.), Martin R. Antr. Iulian Darabă.

Progresul: Butnariu C. – Bilt C., Tautianu C. (Giza R.), Scutar M., Romaș E., Grigoraș A. (Ginga S.), Homneac T., Ureche O., Cutaș L., Țigănașu G., Sorodoc E (Ieșan C.).  Antr. Tautianu Valentin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.