aprilie 19, 2024

Șomuz Fălticeni a pierdut la Siret în fața satelitului Forestei Suceava

2 min read

Cu cinci jucători de la prima echipă a Forestei Suceava, Siretul a învins astăzi pe Șomuz Fălticeni, în etapa a 8-a a Ligii a 4-a.

Pentru Foresta II Siret au fost în teren portarul Hânțăscu (integralist în etapa de sâmbătă la Liga a 2-a), Alin Mutu (de trei ori marcator împotriva Pâncotei), Strugariu (1 gol în meciul de ieri), Aeroeiei și Dănilă și ei pe teren la meciul de pe Areni.

“Este dificil să joci împotriva unei echipe care vine cu aproape jumătate de lot de la Liga a 2-a. Noi am încercat să ne facem jocul dar situația jucătorilor nu se poate compara. Vorbim totuși de o ligă superioară unde se fac zilnic antrenamente. Unde mai pui că Foresta se pregătește să joace în Cupa României cu Steaua București. Chiar dacă Siretul a avut de partea sa experiența unor jucători de la Foresta Suceava, am avut și noi ocaziile noastre pe care din păcate nu le-am fructificat. Pentru a doua oară, în doar câteva zile, am fost penalizați cu o lovitură de la 11 metri, o decizie discutabilă și de această dată”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă.

Foresta II Siret – Șomuz Fălticeni 2-0 (1-0)

Au marcat: Luchian (pen.), Alin Mutu

Șomuz: Puianu – Neagoe, Furtună, Corlan, Ștefăroi, Netea, Stanca, Zamă, Sabie, Martin, Beldie (Cotos). Rezerve neutilizate: Pavăl, Țepeș, Seliuc, Lateș. Antr. Iulian Darabă.

După etapa de duminică, 23 octombrie, Bucovina Rădăuți rămâne lider cu 20 de puncte urmată la un punct de Viitorul Liteni.

Echipele din Preutești, Fălticeni și Drăgușeni sunt pe locurile 5-7, la egalitate de puncte (13 puncte), despărțite de golaveraj.

Șomuzul Preutești nu a jucat astăzi partida care trebuia să se dispute la Frătăuții Vechi. Meciul a fost amânat pentru data de 9 noiembrie, la solicitarea echipei gazdă.

Rezultatele etapei a 8-a:

22.10 / CS Gura Humorului – Stejarul Cajvana 8-1
23.10 / Viitorul Liteni – Bradul Putna 4-1
Foresta II Siret – Șomuz Fălticeni 2-0
Avântul Volovăț – Victoria Vatra Moldoviței 2-1
Recolta Fântânele – Bucovina Rădăuți 1-4
Moldova Drăgușeni – Forestierul Frumosu 3-2
09.11 / Progresul Frătăuții Vechi – Șomuzul Preutești (reprogramat la solicitarea echipei gazdă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *