septembrie 29, 2022

Pregătire: CS Tomești – Șomuz Fălticeni 2-4

2 min read

ACS Șomuz Fălticeni, liderul Ligii a IV-a în județul Suceava, a câștigat primul amical din perioada de pregătire.

Fălticenenii s-au impus cu 4-2 pe terenul echipei CS Tomești, echipă aflată în prima jumătate a Ligii a IV-a din județul Iași (locul 7).

Cele patru goluri ale echipei din Fălticeni au fost marcate de: Bîgu Răzvan, Luchian Lucian, Luțac Radu (în prima repriză), respectiv Lelcu Theodor (în repriza secundă). Șomuz a condus cu 4-0.

Meciul s-a disputat duminică, 11 februarie, de la ora 12.00, pe stadionul sintetic al echipei din Tomești.

„În urmă cu două săptămâni echipa noastră și-a reluat pregătirea pentru partea a doua a campionatului. O perioadă mai dificilă, mai ales pentru că nu putem aduna de fiecare dată toți jucătorii. Astăzi am avut primul joc amical, unul atipic pentru noi, pentru că jucătorii au fost nevoiți să se adapteze la suprafața de joc sintetică. Cu 3-4 excepții, jucători învoiți din motive medicale și examene, am avut la dispoziție lotul de jucători pe care ne bazăm în retur.  A fost până la urmă un antrenament reușit. Suntem în discuții și pentru alte jocuri amicale în săptămânile care au rămas până la reluarea campionatului”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Șomuz Fălticeni a utilizat 16 jucători în meciul de astăzi, între care și doi jucători cooptați de la Școala Militară de Subofițeri de jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni (Ungureanu Paul și Matei Radu). Au fost învoiți Julei, Zamă, Bandi și Șandru.

Șomuz Fălticeni: Pascal C. – Furtună E., Țigănașu G., Neagoe G., Obreja M., Bîgu R., Nichitoaia I., Bosancu Ov., Ungureanu P. Luchian L., Luțac R.  Au mai intrat: Lelcu Th., Sabie Gh., Șorodoc E., Simion M., Matei R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.