februarie 6, 2023

Șomuz Fălticeni și LPS Suceava au disputat un nou joc amical. Startul returului amânat pe data de 18 martie

1 min read

Șomuz Fălticeni și-a continuat pregătirea de iarnă cu un nou joc amical.

Pentru a nu afecta gazonul de pe Stadionul Tineretului (acoperit cu zăpadă), dar și pentru siguranța jucătorilor, s-a ales varianta unui nou joc amical pe suprafața de joc sintetică a echipei LPS Suceava.

Echipa din Fălticeni a câștigat acest joc cu 2-1, prin reușitele lui Neagoe și Bandi. Mai important a fost însă ceea ce a urmărit antrenorul Radu Anania: poziționarea jucătorilor și relațiile de joc. A fost primul joc și pentru Vasile Padovei, jucătorul legitimat în cursul lunii februarie, dar și pentru alți câțiva jucători aflați în probe.

Șomuz Fălticeni a jucat în formula: Pascal – Țigănașu, Bosancu, Neagoe, Bandi, Simion, Julei, Zamă, Nechitoaia, Luțac, Padovei. Au mai intrat: portarul Căițeanu și jucătorii de câmp Lelcu, Sabie, Șorodoc, Mihai.

Anunțat inițial pentru data de 11 martie, debutul returului în Liga a 4-a, va fi amânat cu o săptămână. Astfel, Șomuz Fălticeni va debuta în retur pe data de 18 martie, pe terenul echipei Juniorul Suceava. Primul joc acasă va avea loc pe 25 martie, contra echipei Viitorul Liteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.