septembrie 29, 2022

Șomuz Fălticeni – Balada Ciprian Porumbescu 3-0

2 min read

Adversare în lupta pentru titlul de campioană a județului Suceava, Liga a 4-a, echipele Șomuz Fălticeni și Viitorul Liteni vor disputa și finala fazei județene în Cupa României.

Meciurile retur din semifinalele competiției s-au disputat la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 23 mai 2018.

Pentru Șomuz Fălticeni, meciul retur cu Balada Ciprian Porumbescu, disputat pe Stadionul „Tineretului”, a constituit un bun antrenament cu public în perspectiva meciului pe care echipa îl va disputa duminică, în campionat, la Cajvana.

Antrenorul Radu Anania a utilizat în acest joc mai puțini titulari și a avut ocazia să urmărească câțiva tineri jucători de la echipa de juniori (Pintilei Andrei, Lupescu Andrei și Mihai Ilie).

Fălticenenii au câștigat cu 3-0 și s-au calificat în finală cu scorul general de 7-0. Cele 3 goluri au fost marcate de Theodor Lelcu, în minutul 13, respectiv Răzvan Bîgu, în minutele 57 și 69.

Jocul a fost condus de o brigadă de arbitri formată din: Ignătescu Gheorghiță, Pista Andrei și Bostan Daniel.

Șomuz: Pascal C. (Nour B.) – Kuruc N., Șandru N., Țigănașu G. (Lupescu D.), Obreja M., Simion M., Nechitoaia I. (Mihai I.), Bîgu R., Șorodoc E., Lelcu T., Luțac R.

Viitorul Liteni s-a calificat în finală abia după executarea loviturilor de departajare, scor 7-6. În timpul regulamentar, echipa pregătită de Demis Maranda a reușit să anuleze avantajul luat Pojorâta în prima manșă (1-4).

Finala Cupei României va fi organizată pe data de 17 iunie 2018, pe Stadionul „Areni” din Suceava.

GALERIE  FOTO: ȘOMUZ FĂLTICENI – BALADA CIPRIAN PORUMBESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.