februarie 6, 2023

Flacăra Muntenii de Sus este adversara Fălticeniului în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

2 min read

Echipa de fotbal Șomuz Fălticeni, campioana Ligii a 4-a în județul Suceava, și-a aflat astăzi adversara din barajul de promovare în Liga a 3-a.

Meciul pentru stabilirea campioanei în județul Vaslui s-a disputat duminică, 17 iunie, pe stadionul din Muntenii de Sus.

Contracandidata fălticenenilor va fi FC Flacăra Muntenii de Sus, care s-a impus cu 2-1 în fața echipei FC Gârceni, campioana sezonului trecut, în finala fazei play-off a Ligii a 4-a.

Golurile noii campioane au fost marcate de Gabriel Coșovăț și Gabriel Crăciun, după ce oaspeții au deschis scorul. La meci au asistat circa 700 de persoane, potrivit informațiilor oferite de organizatorii partidei.

La finalul sezonului, după 22 de etape, Flacăra se afla pe locul 3, la 11 puncte în urma primei clasate, FC Vaslui.

În play-off, disputat după un sistem mai puțin obișnuit, cu participarea primelor 8 clasate, în care nu au mai contat punctele câștigate în campionat, principalele favorite (FC Vaslui și Hușana Huși) au fost eliminate în semifinale de FC Gârceni (locul 4) și Flacăra Muntenii de Sus (locul 3).

Noua campioană, Flacăra Muntenii de Sus, este o echipă reînființată în urmă cu doi ani. Flacăra își dispută jocurile de pe teren propriu pe stadionul comunal, situat în apropierea drumului care leagă Vasluiul de Iași, o bază sportivă care a beneficiat de modernizări, inclusiv o tribună cu 300 de scaune.

Prima mansă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a este programată sâmbătă, 23 iunie, la Fălticeni, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, în județul Vaslui. Rămâne de văzut dacă Federația Română de Fotbal va accepta ca acest joc să se joace pe stadionul comunal din Muntenii de Sus.

Sursa: Cronica de Fălticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.