februarie 1, 2023

Șomuz a început pregătirea pentru noul sezon

1 min read

La reunirea lotului, duminică, 29 iulie, au fost prezenți 8 dintre jucătorii care au contribuit la obținerea promovării, dar și mai mulți tineri care s-ar putea alătura echipei din Fălticeni, având în vedere ultimele decizii ale Federației Române de Fotbal în privința utilizării pe toată durata jocurilor din campionat a cel puţin 2 jucători sub 20 ani şi unul sub 21 de ani.

Sub comanda secundului Iulian Darabă s-au pregătit „veteranii”: Cătălin Pascal, George Neagoe, Ioan Nechitoaia, Mihai Obreja, Nicolae Șandru, Nicușor Kuruc, Ionel Zamă și Eduard Julei, dar și Andrei Pintilei (care a evoluat la echipa de juniori și a debutat în această vară în naționala de futsal U19).

Vineri, 3 august, de la ora 17.00, Șomuz Fălticeni va întâlni, într-un joc amical, echipa Bucovina Rădăuți. Meciul se va disputa pe Stadionul Tineretului. În programul de pregătite este stabilit și un amical cu Foresta Suceava (14 august), dar și un test cu a doua echipă a clubului, recent înființată în localitatea Baia.

2 thoughts on “Șomuz a început pregătirea pentru noul sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.