septembrie 29, 2022

Pregătire: FC II Botoșani – Șomuz Fălticeni 1-3

2 min read

FC Botoșani II – ACS Șomuz Fălticeni 1-3 (1-2)

După două săptămâni de la debutul pregătirii de iarnă, ACS Șomuz Fălticeni a disputat primul joc amical din această iarnă.

Duminică, 3 februarie 2019, pe terenul sintetic al Stadionul „Constantinescu Nehoi”, din municipiul Roman, fălticenenii au întâlnit echipa secundă a celor de la FC Botoșani.

Echipa pregătită de Geo Stanca s-a impus cu 3-1 în fața colegei de serie, prin reușitele semnate de George Tomescu (2 goluri în prima repriză) și moldoveanul Vadim Podgorodețchi (în repriza a 2-a).

ACS Șomuz Fălticeni a făcut deplasarea cu 22 de jucători, care au avut ocazia să evolueze în acest joc.

“Un meci echilibrat, dominat pe rând de ambele echipe. Diferența a făcut-o doar concentrarea mai bună a jucătorilor nostri în fața porții. Am văzut și un gol senzațional marcat de Tomescu.

Avem nevoie de timp pentru a omogeniza echipa, acesta fiind rolul meciurilor amicale pentru noi. Bineînțeles, urmărim și integrarea noilor jucatori.

Ne-am făcut o idee, în principiu, despre jucătorii pe care îi avem în probe, urmând să îi vedem la joc și în următoarele două amicale de la Suceava.

Chiar dacă nu am fost interesați în mod deosebit de rezultat, ne bucurăm că am câștigat acest meci. Este un plus pentru moralul jucătorilor.

Pentru primul meci de pregătire, sunt mulțumit de prestația băiețior. Mulțumim celor de la Botoșani pentru invitația de a disputa acest amical și le urăm succes în continuare”, a declarat antrenorul Geo Stanca

Șomuz (prima repriză): C. Pascal – Neagoe G., Șandru N., Kuruc N., Baltariu R., Damian, Timiș (I), Julei E., Mircescu D., Tomescu G., Luchian L.

Șomuz (a doua repriză): A. Pascal – Costiugă, Ailenei Fl., Murărașu, Neagoe G., Negură F., Nechitoaia I., Mreană C., Podgorodețchi V., Severin C., Timiș (II), Chelărescu C.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Botoșani.

La sfârșitul săptămânii viitoare, duminică, 10 februarie 2019, Șomuz Fălticeni va susține un nou joc de pregătire, în compania echipei LPS Suceava. Meciul se va disputa pe terenul sintetic al LPS Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.