noiembrie 28, 2021

Declaraţii înainte de Şomuz Fălticeni – CSM Paşcani: Soarta meciului se va decide prin ambiţie şi determinare!

1 min read

„Va fi un joc puţin mai greu decât am fi tentaţi să credem. Condiţiile meteo sunt destul de grele, chiar dacă cineva ar putea spune că ambele echipe joacă pe acelaşi teren. Trebuie să găsim cheia potrivită pentru a ajunge cu uşurinţă la finalizare, având în vedere că întâlnim o echipă nouă, cu jucători care au ambiţia de a ieşi din zona retrogradării, o echipă care practică un joc destul de bine organizat defensiv”, a declarat antrenorul Daniel Stoica pentru Cronica de Fălticeni.

Tehnicianul fălticenenilor a precizat că Şomuz se află în momentul de consolidare a echipei din toate punctele de vedere, iar meciul de sâmbătă se va decide cu ambiţie şi determinare şi mai puţin punând accent pe tactică sau tehnică.

De cealaltă parte, antrenorul – jucător al echipei CSM Paşcani, Constantin Ferariu, anunţă că Paşcaniul vine la Fălticeni să câştige punct sau puncte.

„Știm foarte bine ca ne așteaptă un meci foarte greu, însă mergem sa scoatem punct sau puncte! Locul în clasament nu ne este pe plac și de aceea trebuie să facem un meci foarte bun!”, ne-a declarat antrenorul Constantin Ferariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *