aprilie 25, 2024

Scrisoare de mulțumire a antrenorului Daniel Stoica

3 min read

Nu există drum simplu, lin, fără obstacole, mai ales in fotbal, dar și în viața de zi cu zi.

Oricât ne-am dori, nu putem să fim mereu cei mai buni, mai frumosi, mai simpatici, dar putem fi corecți, cinstiți, demni, puternici.

Nu uitați, au fost victorii, au fost înfrangeri, au fost meciuri frumoase, meciuri urâte, dar toate au fost oneste și muncite.

Au fost doi ani de vis! Doi ani în care, alături de un colectiv minunat, am descoperit că rețeta câștigătoare conține determinare, convingere, pasiune și muncă.

Doi ani în care am reușit să avem momente de neuitat, cu victorii neașteptate dar și cu meciuri mai puțin plăcute.

Doi ani în care am căutat să aducem SOMUZ în zona performanței, pentru a putea depăși acea perioadă marcată de reputația unei echipe la care poți merge să scoți puncte ușor.

Doi ani în care am muncit, am suferit, am luptat, am plâns, am învins! Doi ani care au fost și vor rămâne printre cei mai frumoși ani din cariera mea.

Vreau să-i mulțumesc soției mele și întregii mele familii pentru sprijinul acordat.

Vreau să mulțumesc prietenilor și colegilor din Fălticeni, care mi-au fost aproape, mai ales în momentele grele.

Au fost clipe grele în care nimeni nu mă înțelegea, dar în care voi ați fost mereu acolo, pentru un zâmbet, o îmbrăîțișare, o vorbă bună.

Îți multumesc ,,prezidente” Ungureanu, pentru prietenia ta, pentru profesionalismul tău, pentru respectul tău, pentru înțelegerea și susținerea ta necondiționată! Toate acestea mi-au asigurat un adăpost în vreme de furtună.

Îți mulțumesc Iulian Darabă, pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut, pentru caracterul tău frumos și misterios de multe ori. Toate au fost mai mult decât învățăminte.

Vă mulțumesc din suflet: Edu, nea’ Costică, Cristi, oameni care greu mi-a fost dat să mai întâlnesc. Severitate, bunătate, corectitudine, hărnicie, lista poate continua, sunt cuvinte care vă caracterizează…. nu uitati, veți fi mereu în sufletul meu!

Florin Ailenei, respect și mai mult nu cred că mai are rost, un om, un soț, un tată deosebit, îți multumesc!

Țin să-i mulțumesc domnului Primar Coman pentru că mi-a acordat șansa de a antrena echipa orașului pe care îl conduce. Îi urez suces pe mai departe “Fălticeniul se dezvoltă!”.

Vreau să le mulțumesc suporterilor echipei Șomuz, care ne-au ajutat în foarte multe momente. Este rândul meu să vă ofer o porție interminabilă de aplauze.  Pasiunea voastră incredibilă mă face să fiu și mai mândru atunci când știu că am antrenat și eu echipa din Fălticeni.

Fiți alături de echipă, de viitorul antrenor, acordații același respect și același sprijin pe care mi l-ați acordat și mie!

Le mulțumesc jucătorilor mei! Astazi, Șomuz este o echipă frumoasă, insistentă, muncitoare, ambițioasă și organizată. Va mulțumesc băieți! Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru munca voastră, pentru devotamentul, sacrificiul și încrederea voastră!

A fost un privilegiu sa vă fiu antrenor și să lupt alături de voi pentru binele acestui club. Sunt fericit că am avut ocazia să vă întâlnesc pe fiecare dintre voi! Ați scris una dintre cele mai frumoase pagini din cariera mea de antrenor.

Acum este momentul în care trebuie să continuați să scrieți și să rescrieți pagini din istoria acestui club!

Vă respect și vă mulțumesc!

Daniel Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *