februarie 6, 2023

Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni 5-4

2 min read

Joc de pregătire / 30 iulie 2022, ora 10.00 (Stadion Areni)

Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni 5-4 (5-1)

Marcatori: Chika (2), Netbai (2), Samson – Robert Ciobanu, Eduard Ciobanu, Alexandru Savin (2)

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Cucoș, Samson, Căinari, Netbai, Cuibari, Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Cuciureanu – Smocot, Celeadnic, Nițu, Makongo, Ilie, Mirică, Popovici, Tănasă și Cîrloanță.

Şomuz: Iederan – Maganu, Nistor, Vitu, Chirilescu, Monah, Bejenar, Dănilă, Pitic, Cara, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Alecsandru, Antonesei, Grigoșiță, E. Ciobanu, Văleanu, Cîrstean, Julei, Savin, Anton și Dîrțu.

„A fost un joc foarte ciudat pentru noi. Am aliniat două echipe diferite, la pauză rămânând în teren doar Chirilescu și Iederan. Țin să precizez că tot lotul de jucători a efectuat întreg cantonamentul (nu au fost accidentări ) iar pentru acest lucru vreau sa le mulțumesc colaboratorilor Florin Ailenei, Adrian Avrămia, Marius Lup și Matei Balean.

Robert Martin încă este în proces de recuperare după operația din iarnă. Atitudinea unora dintre jucătorii cu experiență m-a dezamăgit în prima repriză, ei părând că vor sa ajungă mai repede acasă după cele 10 zile de cantonament încheiate astăzi. În schimb, jucătorii intrați la pauză au înțeles că trebuie să ofere tot, în limita posibilităților fizice, ceea ce au făcut.

Scorul nu este important, dar atitudinea DA. Sunt convins că la ora primului joc oficial vom arăta bine din toate punctele de vedere.

Doresc să-i urez casă de piatră lui Ionuț Puianu, care se căsătorește în acest weekend, fiind învoit pentru acest meci. În final, aduc mulțumiri domnului primar pentru sprijinul acordat, conducerii clubului care face eforturi foarte mari pentru a avea toate condițiile (de pregătire, financiare), jucătorilor pentru atitudinea din cantonament și tuturor celor care sunt alături de această echipă!”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Foto: Daniel Chidovăț (gazetasv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.