aprilie 27, 2024

Campioanele județelor Suceava și Vaslui în barajul de promovare pentru Liga 3. Șomuz Fălticeni și FC Vaslui sunt liderele celor două campionate

2 min read

Departamentul Competiţii al FRF a organizat miercuri, 28 februarie, tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a, ediția 2018-2019.

Este o premieră pentru echipele angrenate în lupta pentru promovare în eșalonul al treilea. Până acum stabilirea meciurilor de baraj se făcea imediat după încheierea competițiilor județene.

Cele 42 asociaţii județene de fotbal au fost repartizate în 7 regiuni. Județul Suceava a făcut parte din Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui.

Tragerea la sorți a fost așteptată cu interes și la Fălticeni. În acest moment echipa Șomuz Fălticeni este lider în Liga a 4-a, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Suceava. Fălticenenii au un avans de 5 puncte față de a doua clasată, Progresul Frătăuții Vechi.

În urma tragerii la sorți, campioana județului Suceava va întâlni campioana județului Vaslui. Meciul tur se va disputa pe data de 16 iunie 2018 în județul Suceava, iar returul pe 23 iunie în județul Vaslui.

În acest moment, pe primul loc în Liga a 4, în județul Vaslui, este ASS Fotbal Club Vaslui, cu un avans de 3 punte în fața celei de a doua clasate, Flacăra Muntenii de Sus. Vasluienii sunt neînșinși în tur (9 victorii și 2 remize).

ASS Fotbal Club Vaslui, urmașa mult mai cunoscutei FC Vaslui, la nivelul Ligii 1, este un proiect din anul 2014 al Asociației Suporterilor Vasluieni.

Celelalte două jocuri de baraj din Regiunea 1 Nord Est se vor disputa între campioanele: Botoșani – Bacău și Iași – Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *